Anneke Otten

Ik heb lange tijd veel dingen onder het vloerkleed geschoven omdat ik bang was voor de consequenties als ik zou zeggen wat me bezighield. Bang voor het oordeel van anderen over mij. Toen ik jaren geleden overspannen werd, kon ik niet langer zo doorgaan. Door wel te gaan praten, merkte ik dat het tegenovergestelde gebeurde van waar ik bang voor was. Ik werd veel meer serieus genomen. Mijn zelfbeeld werd beter en daardoor kon ik groeien waardoor ik weer meer durfde en ik nog zelfverzekerder werd; een domino-effect. Inmiddels heb ik zoveel verwerkt dat ik me nauwelijks meer kan voorstellen hoe het voelde om vanuit die angst te leven.

Mijn levensmissie

Ik wil zoveel mogelijk 40+ professionals coachen. Vanuit mijn gedrevenheid, kennis en ervaring, op weg helpen naar innerlijke vrijheid, zodat ze meer werk en levensplezier ervaren.

Ik ben continue in ontwikkeling en beweging.

Ik haal mijn kennis, expertise en inspiratie uit de vele opleidingen, trainingen en masterclasses die ik heb gevolgd (en nog regelmatig volg). Zoals Time Line Therapie, Coachen met NLP, EFT (Emotional Freedom Therapie). Hierdoor leerde ik zelf meer over mijn eigen beperkende overtuigingen los te laten. Waardoor ik meer rust, vrijheid en blijdschap in mijn zakelijk en privé leven ervaar!

Ik geniet ook van mijn privé leven.

Ik ben moeder en oma en heb samen met mijn man vijf prachtkinderen en vier kleinkinderen. Dit is echt genieten. Mijn werk en privéleven geven me plezier en rust en maken dat ik iets voor de wereld kan betekenen.

Reizen is mijn tweede passie.

Regelmatig ben ik te vinden op een verre bestemming; de wereld verkennen vind ik heerlijk. Ook wandel ik graag en de hond wandelt mee

Mensgericht

Omdat ik van mensen houd. Omdat iedereen heel veel waardevols in zich heeft. Soms zien we zelf dat moois niet meer en ik weet uit ervaring hoe fijn het is als je iemand aan je zijde hebt die je daarbij helpt.

Mijn kernwaarden

Ontwikkelingsgericht

Ik ben voortdurend in ontwikkeling en stel me open om te groeien. We zijn niet gemaakt om stil te staan, maar om te blijven leren en groeien. We ontwikkelen ons door alles wat we meemaken en daarvan alle positieve lessen mee te nemen.

Enthousiasme

Enthousiasme is een geweldige energie om anderen in beweging te krijgen. Daar kan ik heel blij van worden en ik maak er dan ook veelvuldig gebruik van 🙂

De enige die jouw leven tot een succes kan maken, ben jijzelf.

Coaching & Stressmanagement voor 40+ Professionals.

De wens om te veranderen bestaat bij velen maar om daadwerkelijk iets te bereiken zul je aan de slag moeten.
Het maakt niet uit of je privé of zakelijke doelen nastreeft, ik neem je mee en samen gaan we verder waar anderen ophouden.
We gaan niet alleen bepalen wat je wilt bereiken, maar daarbij ook goed te kijken waar je kracht en passie liggen.

Anneke heeft me geholpen met de stappen waar ik ondersteuning bij nodig had. Ik sta nu beter in mijn schoenen. Ik schuif niks meer voor me uit. Ik steek mijn kop niet meer in het zand. Ik heb plezier in het werk wat ik nu doe, ik heb een doel.
Wendy
Door de begeleiding van Anneke heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. ik heb minder conflicten en in het gezin. Ik vecht minder met mezelf en mijn omgeving. Het leven is makkelijker en ik kan beter relativeren.
Judith